Werken bij KOOTprofessionals


 • Business Unit Manager New Business (KOOT Zorg)

  Rotterdam-Brainpark HBO Fulltime
  Voor een nieuw op te zetten business unit (KOOT Zorg) zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager. In deze functie ga je zelfstandig aan de slag om KOOT Zorg tot een succes te maken. Jouw ervaring in de detachering en/of werving & selectie-branche is gewenst, naast jouw eigen initiatief, positieve mentaliteit en enthousiasme! Ben jij de 'KOOT-er' die met een medisch netwerk, ondernemerschap en doorzettingsvermogen met KOOT Zorg aan de slag wil/gaat?

  meer over deze vacature »
 • Accountmanager Logistiek

  Schiphol - Amsterdam HBO Fulltime

  Wie wordt onze ambassadeur / pionier die onze vestiging in regio Schiphol - Amsterdam succesvol gaat maken? Voor onze nieuwe vestiging zoeken wij een accountmanager - consultant. Samen met een collega ga je onze nieuwe vestiging vorm geven door middel van het actief benaderen van zowel de opdrachtgevers- als kandidatenmarkt. Hiervoor moet je in het bezit zijn van sterke communicatieve vaardigheden, een zelfstarter zijn, lef én een flinke dosis doorzettingsvermogen hebben.

  meer over deze vacature »
 • Recruiter (Logistiek) Detachering

  Schiphol-Rijk MBO Fulltime

  Onze nieuwe vestiging in de regio Schiphol - Amsterdam is op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Het is de bedoeling dat je samen met een collega onze nieuwe vestiging vorm gaat geven door middel van het actief benaderen van zowel de opdrachtgeversmarkt als kandidatenmarkt. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden, een zelfstarter zijn, lef hebben en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

  meer over deze vacature »
 • Senior Accountmanager Techniek

  Rotterdam HBO Fulltime
  Kwaliteit, passie en professionaliteit; dat straal jij uit als Senior Accountmanager bij KOOTprofessionals. Wij zoeken een nieuwe collega die samen met het Techniek team de bemiddeling van technische professionals binnen verschillende branches tot een succes kan maken. Binnen een informeel en hecht team weet jij als geen ander de match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Heb je ervaring binnen de uitzend- , detachering- en/of werving & selectie-branche en ben je op zoek naar ‘the next level’?

  meer over deze vacature »
 • Recruiter Techniek

  Rotterdam MBO Fulltime

  Voor onze nieuwste business unit KOOT Techniek zijn we actief naar op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Samen met je collega's ben je dagelijks in contact met de werkzoekenden in de technische branche. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden. Vind je het leuk om anderen te enthousiasmeren, heb je lef en een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan ben jij de persoon waarmee we in gesprek willen gaan.

  meer over deze vacature »
 • Recruiter Logistiek

  Rotterdam HBO Fulltime
  Voor onze vestiging op het Brainpark in Rotterdam is KOOTprofessionals op zoek naar een Recruiter - Medewerker Binnendienst. Samen met een team van zeven collega's ga je de logistieke branche verderveroveren door middel van het actief benaderen van zowel de opdrachtgevers- als kandidatenmarkt. Hiervoor ben je in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden, een zelfstarter zijn, heb je lef én doorzettingsvermogen.

  meer over deze vacature »
Gerealiseerd door Moodles